AgreenaCarbon
Hvordan virker Agreena's platform?
H
Skrevet af Harald Henriksen
Opdateret over en uge siden

Hvordan virker Agreena's platform?

Når deltageren bliver en del af programmet, bliver deltagerne bedt om at oplyse et sæt data om deres marker og beskrivelser af deres nuværende dyrkningspraksis, på baggrund af disse oplysninger defineres en baseline for årlige drivhusgas emissioner.

Ved hjælp fra eksterne rådgivere ligger deltagerne derefter en strategi for deres overgang til regenerativ praksis for dermed, at kunne kvantificere et skøn over deres reducerings potentiale.

Ved løbende at opdatere markdata gennem sæsonen kan vi raffinere vores beregninger og indsende deres effektive reduktioner for certificering, som er tredjeparts verificeret.

I slutningen af året udsteder vi CO2e -certifikater (ét (1) certifikat repræsenterer ét (1) ton kuldioxidækvivalent (CO2e)), som deltageren kan vælge at beholde eller sælge enten via vores platform eller på egen hånd.

Da vores program sigter mod langsigtede klimavenlige ændringer, følger vi deltagerne over 10 år, og giver dem dermed mulighed for både at forbedre deres økonomiske og miljømæssige bæredygtighed.

Lyder det som noget for dig? Læs mere om hvrodan du kan tilmelde dig ind i programmet! Tilmed dig til AgreenaCarbon programmet!

Interested in joining the programme? 🌱