AgreenaCarbon
Bliv en del af programmet

Hvilke trin er nødvendige for at du kan tilmelde dig?

H
Skrevet af Harald Henriksen
Opdateret i denne uge

Programmet kører på årlig basis, og følger den traditionelle planteavlssæson (Høst til høst):

1. Tilmeld dig på Agreenas platform.

2. Beregn din baseline og potentielle drivhusgas reduktioner: Tilføj marker og indtast dine Markstrategier for at se potentialet for dine jorde.

3. Indsend dine Markstrategier: Udarbejd en endelig markplan og indsend dine markstrategier til validering.

4. Gennemfør en valideringsmøde med et medlem af vores team, hvor du gennemgår din plan, får besvaret dine spørgsmål og kan drøfte kontraktmuligheder.

5. Underskriv kontrakten og betal din Carbon Premium abonnement.

6. Opdater løbende dine dyrknings- og høstdata: Opdater løbende dine faktiske markdata i Markfacto.

7. Bekræft din høst: Efter høst skal du bekræfte dine høst data i Markfacto. Alle dine bekræftede høst-data vil derefter blive verificeret via. satellit overvågning, kvantificeringsalgoritmer og eventuel test af dine jorde.

8. Modtagelse af dine certifikater: Efter vellykket verifikation udsteder vi certifikater i henhold til din kontrakt. Certifikaterne er tilgængelige på platformen.

9. Modtag din betaling af certifikaterne: Hvis du vælger at sælge dine certifikater gennem Agreena, sælger vi certifikaterne mod gebyr og du modtager udbetalingen.

Find ud af mere om AgreenaCarbon! Tjek de afgrødetyper, der er berettigede til programmet.

Er du interesseret i at deltage i programmet? 🌱